Ιδρυτική Συνέλευση


ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Ιδρυτική Γενική Συνέλευση Μελών Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας»

Την Κυριακή 11/08/2019 και ώρα 20:00 στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο Αμαλιάδας θα πραγματοποιηθεί η Ιδρυτική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας. Σας καλούμε όλες και όλους να συμμετέχετε στην ίδρυση και λειτουργία ενός Συλλόγου, που θα βοηθήσει πάρα πολύ στη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του Γενικού Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Σας πληροφορούμε ότι η συνδρομή μελών είναι 10€ και με φωτοτυπία της ταυτότητάς σας εγγράφεστε μέλος του Συλλόγου. Το Σάββατο βράδυ στις 10/8/2019 στη «Λευκή νύχτα» στην Αμαλιάδα θα υπάρχει ειδικό κιόσκι στην πλατεία Μπελογιάννη που θα εγγράφει μέλη, δίπλα ακριβώς από τη συναυλία της ίδιας μέρας. Το κιόσκι έχει επιμεληθεί και οργανώσει η εταιρία Ηλεκτρολογικών μελετών και Εγκαταστάσεων του Κωνσταντίνου και Παναγιώτη Φλεβοτόμου, μέλη του Συλλόγου. Οι ενέργειες των φορέων της περιοχής βοήθησαν στις εγγραφές και μιλούμε ήδη για μεγάλη επιτυχία για την αρχή ενός συλλόγου.

Στην Ιδρυτική Γενική Συνέλευση θα αναγνωστεί το καταστατικό, θα συζητηθούν οι δράσεις της προσωρινής επιτροπής και οι προοπτικές του Νοσοκομείου Αμαλιάδας μέσα από τη βοήθεια και τις ενέργειες του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, σε συνεργασία με τους φορείς της Αμαλιάδας και της Ηλείας γενικότερα. Στις εργασίες θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων, η κ. Κιούρτη Μαρία πρόεδρος του Επιστημονικού Συλλογικού Οργάνου των Μαιών – Μαιευτών του Εφετείου Πάτρας, ο κ. Ευστράτιος Πατσούρης ομότιμος καθηγητής ΕΚΠΑ, Πρόεδρος του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγείας, Νευροεπιστημών και Ιατρικής Ακρίβειας «Κώστας Στεφανής», ο οποίος κατάγεται από το Κάστρο Κυλλήνης και δύο κυρίες που κατάγονται από την Ηλεία, η κ. Ουρανία Νικολοπούλου Τομεάρχης Μαιευτικού, υποδιευθύντρια Νοσηλευτικής υπηρεσίας Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και η κ. Βασιλική Δρεπανού εκπρόσωπος, μέλος στην εφορία (ΔΣ) του Αρεταίειου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Θα έχουμε ευχάριστες ανακοινώσεις για μελλοντικές και κρίσιμες συνεργασίες από τους παραπάνω παρευρισκόμενους.

Επισημαίνουμε οτι στην Ιδρυτική Διοικούσα επιτροπή συμμετέχουν ενεργά μεταξύ των άλλων μελών, ο δωρητής του Νοσοκομείου και πρόεδρος της Διοικούσας επιτροπής κ. Ανδρέας Παπαδάκος και οι νέοι Δήμαρχοι των τριών Δήμων της Βόρειας Ηλείας Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Πηνειού και Ήλιδας, σε μία πρωτόγνωρη συνεργασία και συνεννόηση για την Ανάπτυξη όχι μόνο του Νοσοκομείου Αμαλιάδας αλλά και όλης της Υγείας στην περιοχή. Καλούμε όλες και όλους τους πολίτες της Ηλείας, τους φίλους της Υγείας και τους ανθρώπους που κατέχουν θέσεις ευθύνης να συμμετέχουν, να πάρουν θέση και τελικά να δείξουμε πως η συνεργασία των ανθρώπων που μένουν σ' αυτόν τον ευλογημένο τόπο, είναι η λύση για τα πολλά και μεγάλα θέματα της Ηλείας.

Copyright © 2020 - Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας