Συμπεράσματα Γενικής Συνέλευσης Κυριακή 24/11/2019


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“Συμπεράσματα Γενικής Συνέλευσης Κυριακή 24/11/2019”

Την Κυριακή 24/11/2019 και ώρα 11:00 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας, στο ισόγειο του Δημαρχείου στο χώρο του Φουαγιέ (προθάλαμο κεντρικής θεατρικής αίθουσας).

Μαζί με τα μέλη που καταστατικώς είχαν δικαίωμα συμμετοχής υπήρχαν και μέλη του Συλλόγου καθώς και φίλοι που παρακολούθησαν τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης. Μετά και το πέρας των διαδικασιών (Γενική Συνέλευση, εκλογή ΔΣ, αρχεραισίες ΔΣ) τα συμπεράσματα, οι αποφάσεις και οι επιδιώξεις είναι:

1. Εγκρίνονται σύμφωνα με το καταστατικό όλα τα πρόσωπα, που έχουν πληρώσει 10€ την ετήσια συνδρομή τους και έχουν παραλάβει απόδειξη για τη συνδρομή τους. Το νέο ΔΣ γι' αυτό το θέμα θα υλοποιήσει άμεσα 2 ενέργειες: α) Θα ανοίξει τραπεζικό λογαριασμό για κατάθεση της ετήσιας συνδρομής ή άλλου ποσού ως δωρεά προς το σύλλογο και η τραπεζική απόδειξη είναι απόδειξη μέλους. β) Το ΔΣ θα εκδόσει ειδική "βεβαίωση μέλους" που θα αποδίδεται στο μέλος είτε ηλεκτρονικά (αν έχει e-mail αν πλήρωσε μέσω τραπέζης) είτε εγγράφως για την επιβεβαίωσή του ως μέλος του Συλλόγου. Τις επόμενες μέρες θα έχουν τα περίπου 300 μέλη του Συλλόγου τη βεβαίωση μέλους και θα ανακοινωθεί επίσημα ο τρόπος εγγραφών και ο τόπος που θα μπορούν να εγγραφούν τα υποψήφια μέλη

2. Το νέο ΔΣ είναι:

  • Παπαδάκος Ανδρέας, Πρόεδρος

  • Κοτσαύτη Αλεξία, Αντιπρόεδρος

  • Χουζούρης Ιωάννης, Γενικός Γραμματέας

  • Λιακόπουλος Ιωάννης, Ταμίας

  • Λυμπέρης Ιωάννης, μέλος

  • Παπαγεωργακόπουλος Περικλής, μέλος

  • Σιαψάλης Νικόλαος, μέλος.

3. Το νέο ΔΣ μετά την εξουσιοδότηση της Γενικής Συνέλευσης καλείται άμεσα:

- Να επιδιώξει την Αυτονόμηση του Νοσοκομείου Αμαλιάδας με επίσημο αίτημα προς το Υπουργείο Υγείας.

- Να δρομολογήσει τις διαδικασίες για πρόσληψη 10 Ιατρών Ιδιωτών για το 2020 που ο Σύλλογος προτείθεται να βοηθήσει για την κάλυψη των εξόδων της σύμβασής τους.

- Να γίνει αίτημα προς τη Διοίκηση του ΓΝ Ηλείας και της Ν.Μ. Αμαλιάδας για ονομασία των Τακτικών Ιατρείων σε "Τακτικά Ιατρεία Δημήτριος Γούργουρας" και των Τ.Ε.Π. της Νέας Πτέρυγας σε "Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών Ανδρέας Παπαδάκος".

4. Να οδηγήσει το Σύλλογο στην 1η απολογιστική Γενική Συνέλευση του Φεβρουαρίου του 2020 και να κάνει όλες τις ενέργειες ανάπτυξης και οργάνωσης του Συλλόγου σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας και τους φορείς που στηρίζουν τους σκοπούς του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας.

Καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουν στις διαδικασίες και τις ενέργειες του Συλλόγου στην κρίσιμη καμπή που ξεκινά για το Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας.

Copyright © 2020 - Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας