Εγγραφή μελών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Εγγραφή μελών από τους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου Ήλιδας»

Καλούμε τους προέδρους των κοινοτήτων του Δήμου Ήλιδας να προσέλθουν στα γραφεία του Συλλόγου Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας ή στο γραφείο του Αναπληρωτή Δημάρχου και Προέδρου κ. Ανδρέα Παπαδάκου, να παραλάβουν φάκελο με ειδικά μπλοκ εγγραφής μελών στο Σύλλογο. Η παραλαβή μπορεί να γίνει και στο επόμενο Δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης 10 Δεκεμβρίου 2019.

Τα μέλη μπορούν να εγγράφονται με ετήσια πληρωμή 10€ και παραλαβή απόδειξης είσπραξης και συμπλήρωση ειδικού εντύπου που υπάρχει στο επίσημο site μας https://sfinamaliadas.blogspot.com/ ή με φωτοτυπία της ταυτότητας και σημείωση e-mail κινητού τηλεφώνου και διεύθυνσης πάνω στην φωτοτυπία της ταυτότητά τους. Σε λίγο καιρό θα ανακοινώσουμε και το λογαριασμό τραπέζης έτσι ώστε να γίνεται η εγγραφή εξ αποστάσεως και ηλεκτρονικά.

Ο Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας καλεί όλα τα μέλη που έχουν πληρώσει να επικοινωνήσουν είτε ηλεκτρονικά είτε στα γραφεία μας με τα μέλη του Δ.Σ. του Σ.ΦΙ.Ν.Α. για να ολοκληρωθεί η εγγραφή τους, να ενημερωθούν για τις νέες εξελίξεις κλπ.

Συνεχίζουμε να παλεύουμε για καλύτερο Νοσοκομείο για η συμμετοχή σας είναι απαραίτητη.

Από το Δ.Σ.

Copyright © 2020 - Σύλλογος Φίλων Νοσοκομείου Αμαλιάδας